درباره کتاب «بازیهای روانی مردم»
چگونه در روابط اجتماعی فریب نخوریم؟ کتاب بازی های روانی مردم به این موضوع پرداخته است. بازی روانی یعنی چه؟ در روابط انسانی، مجموعهای از بازیهای روانشناختی وجود دارد که به ۲ دستهٔ بازیهای خوب، بد و یا به عبارتی، بازیهای روانی منطقی و غیرمنطقی تقسیم میشوند. منظور از بازیهای بد، روابطی است که قصد آن ضربهزدن و حُقهزدن به دیگران باشد. فرد میخواهد با کلام بد و زخم زبان، دیگران را آزار دهد؛ پس طوری حرف میزند که دیگری، سالها به یاد حرف او، در درونش خشم و نفرت ایجاد میشود. گاه بازی روانی آنچنان بین ۲ نفر شدت میگیرد که سرانجام، کارشان به دادگاه و زندان میکشد. پایان هر بازی بد و غیرمنطقی، ناخوشایند و تلخ است؛ زیرا احساس فریبخوردگی، شکست و ناکامی به یک فرد و یا به هر دو دست میدهد.
بازیهای روانی، باتلاقهایی برای فرورفتن در لجنزار روابط انسانی است. از کودکی همیشه روابط بین انسانها سؤالبرانگیز بوده است. چرا انسانها نمیتوانند با هم کنار بیایند؟ شاید پاسخ این باشد که زمانی که انسانها در انبوه احساسی بازیها گیر میکنند، متوقف میشوند و عمر خویش را تباه میسازند. بسیاری از انسانهایی که در زندان به سر میبرند، افرادی هستند که خود یا دیگران را بازی دادهاند؛ یا بازی خوردهاند. شما با شناخت انواع بازیهای شدید و خفیف روانی، ایمنی خود را در زندگی روزمره تضمین میکنید. بازیها شاید بهظاهر سهل و آسان میآیند، اما خیلی از ما چوب همین بازیها را خوردهایم. برای شناخت بهتر این بازیها به مطالعهٔ این کتاب بپردازید.
نسخهٔ چاپی این کتاب را میتوانید از طاقچه سفارش دهید. برای آشنایی با شیوهٔ خرید کتاب بازی های روانی مردم میتوانید راهنمای خرید و پرداخت آنلاین در بخش سؤالات متداول را مطالعه کنید.
خواندن کتاب بازی های روانی مردم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران حوزهٔ روابط میانفردی، روانشناسی و جامعهشناسی پیشنهاد میکنیم.
ارائهدهنده:
دکتر علی شمیسا
درباره «علی شمیسا»
علی شمیسا سال ۱۳۴۶ به دنیا آمده و روانشناس، مشاور ازدواج و خانواده، مشاوره کودک، مدرس و درمانگر تحلیل رفتار متقابل است. او عضو هیات رئیسه انجمن مشاوره ایران در سالهای ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۶ بوده و از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۵ سردبیری مجله روانشناسی جامعه را نیز بر عهده داشته است. دکتر شمیسا کتابهای متعددی در حوزه روانشناسی نوشته است که برخی از آنها عبارتند از: «بازیهای روانی مردم»، «تازه به دوران رسیدهها»، «الفبای تغییر»، «صمیمیت جنسی»، «مهارتهای زندگی»، «شخصیتشناسی»، «اعتماد به نفس»، «درمان افسردگی و اضطراب»، «ذهن فضول»، «فوت و فنهای نوازش»، «کاملگرایی، کمالگرایی»، «بازیهای روانی در زندگی زناشویی»، «مردان مجنون، زنان لیلی»، «آشنایی با کودک درون» و… دکتر شمیسا در آثارش سعی میکند که روانشناسی را بومی و متناسب با فضای زندگی مردم ایران کند.